Menu

Waarom het MBK niet meer zonder goede wifi kan

Elk bedrijf is tegenwoordig verbonden met het internet. Dit is een van de redenen waarom kleine bedrijven een stabiele internetverbinding nodig hebben. Dit kan met de Ruckus Unleashed van Ruckus. Een andere reden waarom kleine bedrijven een stabiele internetverbinding nodig hebben is de noodzaak om hun websites regelmatig bij te werken. De website van kleine bedrijven moet in staat zijn om de huidige look en feel te behouden en moet ook kunnen worden bijgewerkt zonder zich zorgen te maken over de internetverbinding. Daarnaast wil je natuurlijk ook als klein bedrijf altijd beschikbaar zijn. Niet alleen je website moet online blijven, je moet natuurlijk ook bereikbaar zijn als het iets aan de hand is met je product. 

Aanbieden van goede wifi

Stel je hebt een winkel of een restaurant zonder online verkopen, ook dan is goede wifi eigenlijk onmisbaar en ook dan biedt de Ruckus Unleashed van Ruckus een oplossing. Een goede wifi verbinding zal waarschijnlijk klanten trekken. Je ziet het namelijk tegenwoordig bijna wel in elke winkel of in elk restaurant: een kaartje met het wifi wachtwoord. Dit geeft bezoekers het gevoel dat ze welkom zijn. En vooral Nederlanders vinden dit prachtig. Gratis is goed toch? Als je goede wifi wilt aanbieden, is het wel van belang dat je een veilige wifi verbinding aanlegt en dat je dus niet kwetsbaar bent voor hacks of andere digitale aanvallen. Hoe maak je jouw internetverbinding veilig?

Een VPN

Er zijn vele manieren om een veilige internetverbinding te verzekeren met de Ruckus Unleased van Ruckus, zoals het gebruik van een VPN, wat een virtueel privé netwerk is met een beveiligde verbinding met het internet. Een VPN is veilig omdat het uw computer niet direct met het internet verbindt. Het internet verbindt uw computer met de VPN, zodat het internet via uw VPN loopt in plaats van via uw computer. Zo is uw verbinding afgeschermd. Er zijn veel VPN diensten beschikbaar, maar let goed op! Sommige VPN aanbieders gebruiken jouw data voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Dit zijn meestal de goedkopere VPN aanbieders, maar niet altijd. Het is altijd goed om dus even de kleine lettertjes te lezen.